Wędliny

wedliny.jpg
  • nowość
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 5 dni
Cena: 7,50 zł 7.50
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Franciszek Wolski

Współcześnie coraz większą popularnością cieszą samodzielnie wyprodukowane wędliny. Polacy coraz częściej wracają do tradycyjnych smaków, do własnoręcznie zrobionych wędlin z możliwie najlepszych produktów i według sprawdzonych przepisów, nierzadko przekazywanych z pokolenia na pokolenie.

Książka zawierająca krótką historię wędliniarstwa w Polsce i zasady doboru mięsa, a także informacje na temat peklowania, solenia i przyprawiania mięs.

To niezbędnik dla smakosza domowych wędlin, który będzie wiedział, jak wędzić kiełbasy, przechowywać szynki, wędliny i inne wyroby.

Książka zawiera również przepisy na smaczne, domowe wyroby wędliniarskie.

Dane techniczne

Format 16,5x23,5 cm
Ilość stron 64
Rodzaj oprawy miękka

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl